Sunday, 25 November 2012

mohd amirul iman :)



kamu tau kah?yg sy betul2x rindu diaaa.nda tau lah.pikir psl dia seja sakit segala jiwa raga :') hati sy ni selalu ada tempat utk dia.nthlah knp.biarpun dia si sakit hati sy.again n again.im still love him.susa betul ok mau si lupa dia wlaupun kami tiada pa2x sdh.tp kan walaupun kami teda pa2x,rasa mcm ada pa2x seja.means,mcm kami masi couple bha.tp act ,tidak.i do love him :') gambar lah jg pengubat rindu.kalau rindu malam2x igt2x balik seja kenangan. its not fair how ur gone,and how u're moving on so fast,while i am still living in the past .alone :'(  hw cn u do this to me.sometimes,my tears fall from my heart just because i got jealous on u. sy rindu dear sy ! i wnt him back !!!!! but,entahlah .how cn i tell    him. yeah,sy ego.tp if sy bgtau pun .i know jg,akan jd sia-sia.so,bagus nda payah kan :'D
bila sy senyum2x,ketawa2x.act,sy berusaha utk hiburkan diri.dr terus sedih kan. biar ada sikit masa saja trluang tnpa isi apa2x mmg directly sy akan tringat dia.always like that. and bila time malam kalau nda tahan sdh tuh rindu smpai mau menangis.sy akan ambil baju dia yg dia bg tuh and peluk kuat2x smpai lah menitis airmta sy. :'( yeah its still hurt but memadai sdh :') akhirnya,sy tidur dgn airmatalah .smpai esk pagi sy bagun n baru sedar apa yg sy buat tuh tdk akn mengembalikan dia and akn tmbh mnyukarkan lagi sy utk lupakan dia.KEJAMNYA CINTA :'/ semalam,sy kol dia.sbb sy tau dia ada mslah,dia menangis.betapa sebak hati sy.dan dia sakit :'( betapa sakit jiwa raga sy. i wish i feel wht he feel last night.sy tanya knp?dia tdk bgtau.i know.dia tdk mau sy risau.but sy lagi2x lah risau if tidak tau,.sy pksa.tp dia berkeras jg.then oklah .sy suru dia tdr sbb hari ni dia ada paper.harap dia ok2x seja.boleh jwb exam dgn baik.saat yg mmbhgiakan smlm bila rasa mcm kami couple niy.he ask me to hug him. :') kalau lah sy di sblh dia. sy akn peluk dia smpai dia bhnti menangis and feel better :') kalau bolwh sy lap airmata dia.sy lap.smpai dia bhnti.yeah,dia sgt manja.kmanjaan dia tuh lah buat sy smakin rindu gila2x dgn dia.i know bkn sy seorg ja syg dia sgt2x. this girl pun juzaliyana her name. mybe ada lagi yg lainlain.sy tdk heran lah org sy dia sbb sy tau perangai dia yg buat org syg dia.once u love him,u will love him more and more . anda akan sukar melupakan dia.gelak ktwa dia.lawak dia.senyum dia.everything he said.everything he give.everything he done. SEMULAH. buat bila saat2x pahit itu tiba,ia akn mnjadi sgt pahit kalah makan kopi.shingga meracuni fikiran.kalau lah masa berputar balik .harap msa tuh stop time kami bdua :') entahlah,pertama kali sy rasa mcm niy.before2x this kalau putus cinta sy relaks ja.teda pla mau kenang2x.move on senang seja. tp knp yg niy .susa sgt mau move on.KENAPA SUSAH?!!!!!!! :'( sy cuba terima hakikat tp susah .sy paksa diri sy ,paksa,paksa dan terus paksa terima hakikat.buat seperti biasa.sgt sakiiitttt :'( MOHD AMIRUL IMAN I LOVE YOU AND I MISS U A LOT. U SAID U NEVER LEAVE ME BUT WHT U HAD DONE.I RMEMBER EVERYTHING U SAID TO ME. E V E R Y T H I N G !!UR PROMISE ! U LEAVE ME ALONE AFTER U BECME PART OF ME. HOW CAN I MOVE ON? I LOSE MY PART :"( TAHTS U DEAR. I WISH I NEVER WKE UP FROM MY SLEEP JUST BECAUSE I DO NOT WANT TO FACE THIS BITTER LIFE.SUCKS LIFE ! VERY SHITT I FELT ! BETTER I SLEEP FOREVER THAN STAY IN THIS PAIN MUCH  LIFE. anyway, i'll try to move.try my best.to forget.to leave the all memories.just because i dont wnt to look so fool of this matter. yeah,u said i am stronger. so i will try dear.wht u want   is alrdy u got. thanks a lot for love me.thanks a lot be my soulmate.thanks a lot take me be part of ur memories :') i appreciate all of u gve to me.THE HAPPINESS. but the deep in my heart i wish the happiness will come again and colouring my life as u do before :') hmm, i need go ahead ,right? i do well to make it better dear.so,u cn enjoy ur life wthout knw wht i feel. lastly, be with u is the best moment i ever had.ily :')



sincerely,AZLINE HENDRY.

terima kasih sebab propa :)

0 comments:

 
Original copyright © 2011-2012.All Right Reserved by Azline Hendry