Sunday, 18 November 2012

kawan mcm taik.

: kau lah kwn palingg penipu lah yg sy penah jumpa.sbb perangai kau lah buat sy annoying gila sama kau.balik lah kau sana .pg tmpt lahir kau sna.mau sgt kan kau balik sna.bnggabngga pula kau jd org sna.puik maka asal parents kau pun sabah !bhijrah seja di ngeri org.jgnlah mau ckp ini ckp itu di sini.PI KAU BALIK SANA TMPAT KAU YG ADA LRT TUH!!YG PALINGG KUNUN KAU SUKA. e tlg lah.ayam nda mkn,telur
 nda mkn,daging nda mkn,ikan nda makan,jd apa kau mkn ?!taik kali kan. di bg telur mkn jg kau ! d kfc mkn jg kau !ayam jg tuh.e bodohnya kau perempuan mau seja aku lastik mulut kau.telampau bnyk menipu bha kau smpai telinga aku niy nda boleh menerima apa semua kau ckp.kau kalau mau trip kaya.silakan.tp apa mata aku nampak itu kenyataan ! sensitif itu inilah.puik !maka.sdh lah bgaya gna bju org.baju sy belumbelum kau si balikkk !brapa kali d tagih.tp tiadatiada lah jg.mmg nda tau malu bha kau ni.then kalau barang sy sukasuka seja kau ambil,minta tp kalau kau baru pinjam okay belum minta ,uyyy muka tuh macam kena tampar hantu bha .itu sebab org tidak suka kau peluki mau mampuss.mnghrp bantuan org lain nombor satu.mnta tlg kau.sblh mta pun tdk pndang.HAHAHA.lucu sy sama kau girl,smua org bt muka seja tuh kalau dpn kau.di blkng ,abis bha kau ni jd topik utma kalau mengumpat.HAHAHAA.syg bha sy sma kau ni.tp dulu laa.tp dsbbkan kau bangang.makin lama makin luntur syg sy sama kau.sorrylah capital before K :D


terima kasih sebab propa :)

0 comments:

 
Original copyright © 2011-2012.All Right Reserved by Azline Hendry