Thursday, 29 November 2012

Azian Sofian .


ignore org di blkg tuh.cute dia pakai baju sekolah :D


start sini suda my jantung dup dap dup dap act.HAHA :DD

post mcm ni sbb enthlah mcm dia dh ada tmpt dlm hati ni :') tp ego tuh bha.haha



kena lamar sdh aku siniii.haha.horeyyy !! happy jugalah.''2:25am , 28 november 2012 ♥''



secara rasmi dia jadi KING sy. :DD sweet part sini kan.haha.pndaipndai seja dia mnyambung cerita :D




duiii,seksaaaa.haha,tapi somellll.

tajuk besar aku hari niy. haha. kisah sintaaa aku sama dia.
yeah,my new love. kejadian dia mcm mna.mulamula dari skype. haha.terima kasih kpd skype entertainment sbb wujud dlm dunia niy. kasi kenal dulu lah ni orang kan. nama dia Azian sofian, for short ajiann or momo. :DD haha mandai2x ja aku. umr 18 tahun.ex smk tebobon.gay.jadi siapa yg mau partner sama dia.silakan.haha.*joke (tidak rela aku) . org dia mcm kecik tp tagapp .haha. :DD yea aku sayang dia.sbb dia yg buat aku syg dia.jd tuju kan jari kamu dgn dia kalau aku kecewa nnti. :DD haha. entahlah kenapa dia seorang ja stakat niy yg blh kasi lebur hati aku.ketuketuk pintu hati aku.sblm ni,rmai jg la yg cubacuba dkt sma aku.tp tedalah.dia ni sejalah yg aku berkenan.maybe mungkin sbb dia pndai buat aku ketawa,then senyum sendiri mcm org gilaaa. mmg terkena di hati betul lah.thanks to God sbb izinkan aku kenal dgn lelaki ni. ILOVEHIM :') minta dijauhkan pain,hurt or whtever yg sewaktu dgn nya dlm hubungan kami. he's my king and everything. God,please keep safe our relay :') Ajiannn my king,welcome to be part of my life.i'll always love u my dear.lastly,tc seja di tawau sana.jgn getegete snaa arh mau mainmain mata sma prmpuan snaa.haha :'DD im gonna miss u . yg pnting igt sejalah org di sini sntiasa merindui anda nnti .kbai ily.


terima kasih sebab propa :)

haruskah di delete?

rasa mcm mau delete seja semua pasal dia.tp kan ni LIFE jadi kalau di dlete pun dlm kngn ttp ada jg.kalau di dlete mcm mau buat novel kan ;3 haha.nvm,ignore seja k .lagipun im absolutely love my king .Mohd Amirul Iman cuma jadi kisah lalu :) 

terima kasih sebab propa :)

Sunday, 25 November 2012

SELAMAT PAGI.

alone at home.entah mau buat apa.mau belajar tp malas :)
esk paper pd.haiyy.skejapp jg masa berlalu.

terima kasih sebab propa :)

mohd amirul iman :)



kamu tau kah?yg sy betul2x rindu diaaa.nda tau lah.pikir psl dia seja sakit segala jiwa raga :') hati sy ni selalu ada tempat utk dia.nthlah knp.biarpun dia si sakit hati sy.again n again.im still love him.susa betul ok mau si lupa dia wlaupun kami tiada pa2x sdh.tp kan walaupun kami teda pa2x,rasa mcm ada pa2x seja.means,mcm kami masi couple bha.tp act ,tidak.i do love him :') gambar lah jg pengubat rindu.kalau rindu malam2x igt2x balik seja kenangan. its not fair how ur gone,and how u're moving on so fast,while i am still living in the past .alone :'(  hw cn u do this to me.sometimes,my tears fall from my heart just because i got jealous on u. sy rindu dear sy ! i wnt him back !!!!! but,entahlah .how cn i tell    him. yeah,sy ego.tp if sy bgtau pun .i know jg,akan jd sia-sia.so,bagus nda payah kan :'D
bila sy senyum2x,ketawa2x.act,sy berusaha utk hiburkan diri.dr terus sedih kan. biar ada sikit masa saja trluang tnpa isi apa2x mmg directly sy akan tringat dia.always like that. and bila time malam kalau nda tahan sdh tuh rindu smpai mau menangis.sy akan ambil baju dia yg dia bg tuh and peluk kuat2x smpai lah menitis airmta sy. :'( yeah its still hurt but memadai sdh :') akhirnya,sy tidur dgn airmatalah .smpai esk pagi sy bagun n baru sedar apa yg sy buat tuh tdk akn mengembalikan dia and akn tmbh mnyukarkan lagi sy utk lupakan dia.KEJAMNYA CINTA :'/ semalam,sy kol dia.sbb sy tau dia ada mslah,dia menangis.betapa sebak hati sy.dan dia sakit :'( betapa sakit jiwa raga sy. i wish i feel wht he feel last night.sy tanya knp?dia tdk bgtau.i know.dia tdk mau sy risau.but sy lagi2x lah risau if tidak tau,.sy pksa.tp dia berkeras jg.then oklah .sy suru dia tdr sbb hari ni dia ada paper.harap dia ok2x seja.boleh jwb exam dgn baik.saat yg mmbhgiakan smlm bila rasa mcm kami couple niy.he ask me to hug him. :') kalau lah sy di sblh dia. sy akn peluk dia smpai dia bhnti menangis and feel better :') kalau bolwh sy lap airmata dia.sy lap.smpai dia bhnti.yeah,dia sgt manja.kmanjaan dia tuh lah buat sy smakin rindu gila2x dgn dia.i know bkn sy seorg ja syg dia sgt2x. this girl pun juzaliyana her name. mybe ada lagi yg lainlain.sy tdk heran lah org sy dia sbb sy tau perangai dia yg buat org syg dia.once u love him,u will love him more and more . anda akan sukar melupakan dia.gelak ktwa dia.lawak dia.senyum dia.everything he said.everything he give.everything he done. SEMULAH. buat bila saat2x pahit itu tiba,ia akn mnjadi sgt pahit kalah makan kopi.shingga meracuni fikiran.kalau lah masa berputar balik .harap msa tuh stop time kami bdua :') entahlah,pertama kali sy rasa mcm niy.before2x this kalau putus cinta sy relaks ja.teda pla mau kenang2x.move on senang seja. tp knp yg niy .susa sgt mau move on.KENAPA SUSAH?!!!!!!! :'( sy cuba terima hakikat tp susah .sy paksa diri sy ,paksa,paksa dan terus paksa terima hakikat.buat seperti biasa.sgt sakiiitttt :'( MOHD AMIRUL IMAN I LOVE YOU AND I MISS U A LOT. U SAID U NEVER LEAVE ME BUT WHT U HAD DONE.I RMEMBER EVERYTHING U SAID TO ME. E V E R Y T H I N G !!UR PROMISE ! U LEAVE ME ALONE AFTER U BECME PART OF ME. HOW CAN I MOVE ON? I LOSE MY PART :"( TAHTS U DEAR. I WISH I NEVER WKE UP FROM MY SLEEP JUST BECAUSE I DO NOT WANT TO FACE THIS BITTER LIFE.SUCKS LIFE ! VERY SHITT I FELT ! BETTER I SLEEP FOREVER THAN STAY IN THIS PAIN MUCH  LIFE. anyway, i'll try to move.try my best.to forget.to leave the all memories.just because i dont wnt to look so fool of this matter. yeah,u said i am stronger. so i will try dear.wht u want   is alrdy u got. thanks a lot for love me.thanks a lot be my soulmate.thanks a lot take me be part of ur memories :') i appreciate all of u gve to me.THE HAPPINESS. but the deep in my heart i wish the happiness will come again and colouring my life as u do before :') hmm, i need go ahead ,right? i do well to make it better dear.so,u cn enjoy ur life wthout knw wht i feel. lastly, be with u is the best moment i ever had.ily :')



sincerely,AZLINE HENDRY.

terima kasih sebab propa :)

Saturday, 24 November 2012

rindu,gambar pengubat segalanya.

kenapa aku niy.tiba2x jd lemah.rasa mau nangis seja.sakit hati ada.sebenarnya aku tidak mau bha rindu dia.tp mau bt mcm mana lagi.rindu pnya pasal.sy p profile dia.tgk picture dia msa kami dua2x dulu.belum lg dia delete.but y? :') act,tuh buat aku happy .then tgk gambar2x dia yg lain.comel gila dia pakai bju sekolah.sgt comel niy ^^ ya,mmg aku masih syg dia.tp kan,biarlah just ignore kan.yg penting dia happy sana.dia suka merungut tuh .hrp2x gf dia tuh blh tahan sma dia.hrp2x gf tuh blh phm dia lbih dr aku paham dia.dan dia mmg suka sgt memaksa smpai lah kt trpksa ckp 'eya' kalau tdk kenalah kau merajuk dia tuh.berjam2x merajuk.rindu niy mau manja2x sama dia.smlm kol dia skali dgr suara dia yg mnja tuh.dui ,bdebar hati okayy.but act,dia buat gitu tiada mkna jg bha tuh kan.i dun knw lah.terima sejalah hakikat alyn.he's not yours :'( tdk pyhlah mau brharap.

terima kasih sebab propa :)

Friday, 23 November 2012

b'gila sama dorang .


 haiy,tadi p cuci mata di one'b teda duit pun jadi seja jalan.org bila kasi cuci seja tuh mata.menahan hati seja tgk tuh baju2x sna.haiy,tunggu lah nt.aku sapu tuh semua.haha.tp td gantung eh maka big apple dua seja.haha lain kali aku beli sepuluh baru puas.btw,hari niy mmg happy sebab mama liya bg lagi kek lapis srwak sma kuih raya.aww,baik oh.bh ituh sejalah mau sitau.penat k.mau tidur.

terima kasih sebab propa :)

Wednesday, 21 November 2012

Young,wild & free










sy suka hidup bgniy .bjln seja kerjaaa. :D haahahaa

terima kasih sebab propa :)

i miss you

its u .u're the one i talk about all the time.the one whom i can't stop thinking about.the one who can make me laugh even when i dont even want to smile .the one who cn make me feel better in seconds when im down .its u that im crazy about.i hope u read this .i dun know.when this suck feeling go away .im tired :'( so muchhh.

terima kasih sebab propa :)

sakit hati masih terasa.



sakit hati perkara biasa.tp yg niy sgt luar biasa.smpai sblum tidur pun mesti igt dia.time2x boring jg la teringat dia.time  jwb paper spm pun blh igt dia. oh God,wht happen to my mind.kena santau ka aku ni.tlglah jgn mcm niy.SAYA XNAK PIKIR PASAL ANDA LAGI ! enough lah. 

terima kasih sebab propa :)

Sunday, 18 November 2012

belajarrrr

otak tlgla.mlm niy ko kena fokusss.no fb no tweet no skpe!

terima kasih sebab propa :)

kawan mcm taik.

: kau lah kwn palingg penipu lah yg sy penah jumpa.sbb perangai kau lah buat sy annoying gila sama kau.balik lah kau sana .pg tmpt lahir kau sna.mau sgt kan kau balik sna.bnggabngga pula kau jd org sna.puik maka asal parents kau pun sabah !bhijrah seja di ngeri org.jgnlah mau ckp ini ckp itu di sini.PI KAU BALIK SANA TMPAT KAU YG ADA LRT TUH!!YG PALINGG KUNUN KAU SUKA. e tlg lah.ayam nda mkn,telur
 nda mkn,daging nda mkn,ikan nda makan,jd apa kau mkn ?!taik kali kan. di bg telur mkn jg kau ! d kfc mkn jg kau !ayam jg tuh.e bodohnya kau perempuan mau seja aku lastik mulut kau.telampau bnyk menipu bha kau smpai telinga aku niy nda boleh menerima apa semua kau ckp.kau kalau mau trip kaya.silakan.tp apa mata aku nampak itu kenyataan ! sensitif itu inilah.puik !maka.sdh lah bgaya gna bju org.baju sy belumbelum kau si balikkk !brapa kali d tagih.tp tiadatiada lah jg.mmg nda tau malu bha kau ni.then kalau barang sy sukasuka seja kau ambil,minta tp kalau kau baru pinjam okay belum minta ,uyyy muka tuh macam kena tampar hantu bha .itu sebab org tidak suka kau peluki mau mampuss.mnghrp bantuan org lain nombor satu.mnta tlg kau.sblh mta pun tdk pndang.HAHAHA.lucu sy sama kau girl,smua org bt muka seja tuh kalau dpn kau.di blkng ,abis bha kau ni jd topik utma kalau mengumpat.HAHAHAA.syg bha sy sma kau ni.tp dulu laa.tp dsbbkan kau bangang.makin lama makin luntur syg sy sama kau.sorrylah capital before K :D


terima kasih sebab propa :)

Thursday, 15 November 2012

cepat lapar.

aku mau merepek sekejapp.knp skrg niy aku cpt laparr tp cpt knyang.mkn sikit ja kenyangg sdh.apalah tuh bagus nda payah mkn.tp kalau nd mkn bbunyi pula peruk.ish .! oh ya,niy mau crita knp c jaqueline block aku d fb r.mcm dia mau smbunyi kan ssuatu.tp nthla apa.nda sngka pula.mnipu syak keja dia sana.ish,bgniy ka bestie ni.bongol btul !bkn aku ja dia block ramai okayy bdk kelas kami.eh,sdhla lantak dia.pduli la.nda sdh aku mau care pasal dia sana!sakitt hati seja.


terima kasih sebab propa :)

What I gonna do after spm?



8THINGS :)

1) kemas bilik,buangg semua buku !haha.nda la bg adik bh .
2) make my hair.
3) work?mybe.
4) mau shopping berabis smpai koma :3
5) holiday sama kawankawan.
6) meet my my mum.go to Labuan.
7)lesen .mybe.
8) tunggu result laaa :)


haha,sy nda sbr sdh niy mau bt rmbut.sbb i wait for my hair to be long.skrg,pnjangg sdh :) bebass sdh mau bt apa dgn ni rmbut.mcm2x blh jadi.weeee :D
about working???nda tau la niy mau work d mn?one'b maybe kan?tp tgk la dlu.yg pnting gaji msti ats dr RM600 knplaaa.haha.yg lainn tuh nnti seja cerita.malas mau cerita skrg. :DDD
yg pentingg kasi selesai dulu SPM.

terima kasih sebab propa :)

fb kena hack -.-

tadi kan bangunbangun seja .buka fb .aih,pelik tibatiba post dia muncul di home.stahu aku lah, aku sdh unsubscribe bh post dia.jd apa dia post tdk akn muncul di home.skali trnmpk post dia lajuu betul jantungg aku brgerak.HAHAHA.lainn betul eh. :D lpas tuh cptcpt aku pg wall dia then unsubscribe post dia balikk.and baru lah legaaa :) haha.act,bkn pa.mcm mau c lupa dia kalau muka dia muncul di home kan.naaa jadi ituhla jln yg trbaik.lpas tuh kalau postpost dia lagi bkin sakit hati naa.bikin jeles.nda kau merana sana :'DD  tp skrg ok bh sdh aku..tau sdh aku ada feel2x sma llaki lain.haha.tp kan.aku tapistapis niy.takut sdh aku.ahahaha.blm msanya lagi bh.pelanpelan seja dulu kan.nnti pndai jg dtg sndiri :)

terima kasih sebab propa :)

jumpa diorangg

cerita kemarin tapi lupa mau c crita di blog.HAHAHA.act,penatt bha + malass lagi.rindu betul dgn kwn di beaufort.drg bkn stakat kwn di beaufort tau tp jg my BESTIE forever.best jmpa drg kemarin .jd gilagila.snap gmbr sini sna.haha.tp blum blh upload lg tuh pic.nnti2x seja la .hihi :3
bt,sayanggg kamurang.walaupun kt jauh sdh.tp kamu nd pnh c lupa aku.asl kamu pg sini.msti pnggil aku jln.nd la mau c tnggal .haha.sbb tuh la aku syg gilagila sma kamu ni. :)

terima kasih sebab propa :)

Tuesday, 13 November 2012

malar tidur lewat.

selama cuti ni seminggu xda paper.malar tdr lewat.jerawat pun mula timbul dah.hahaha.gayagaya mcm the end suda tuh SPM. :D bh k la lepaking sama nico dulu ;3

terima kasih sebab propa :)

my relay,its over.

lupa mau cerita.ya mmg kami teda pa2x sudaaaa.enthlah.malas la mau ckp bnyk g.
dah mmg betul cinta manis sekejapp ja.lamalama pahitt mcm kopi.burukkkk :'/
mls dh mau ingt.2hari lpasss g kami break.dan skrg dlm proses hiburkan diri.sikit demi sdkit dapat
jg sy lupakan dia niy.bolehlah.xsusa jg pun.wlaupun hati masih syg.kena move on jg.
sy cuma bhrp dia bhgia dgn hdup dia. :)

terima kasih sebab propa :)

Saturday, 10 November 2012

SPM -.-

masi ada baki lagi paper. 4 paper lagi. dh trip bebas niy bha.HAHAHA :D
result pun belum tau lagi.
agak takut jg yeah :3

terima kasih sebab propa :)

berusaha hiburkan diri.

sy terpaksa hiburkan diri,sebab tekanan malar mendatang,
bukan skali.berkali-kali. sabar dan tabah. betul ckp dia,aku mmg kuat :')

terima kasih sebab propa :)

 
Original copyright © 2011-2012.All Right Reserved by Azline Hendry